Pop-up Dance workshops

Pop-up Dance is een jonge dansonderneming, bestaande uit de dansers: Lara Kleinrensink, Youri Jongenelen en Julia Zuurbier. Met Pop-up Dance brengen zij dans naar de mensen toe in plaats van andersom.

Na het succesvolle huiskamerballet Assepoes, maken zij nu een nieuwe productie onder de naam Voor(tegen)stelling. Het idee is om diverse, korte voorstellingen aan te bieden, waarbij het publiek de touwtjes in handen heeft. Door middel van hun mobiele telefoon, kan het publiek aan de hand van verschillende stellingen bepalen hoe de voorstelling verloopt! Het eerste verhaal zal een eigen versie van Roodkapje en de wolf zijn.

Crowdfundactie

Na een succesvolle crowdfundactie 2,5 jaar geleden, willen de dansers deze oktober weer geld ophalen om hun nieuwe decor en kostuums te kunnen financieren. Op 9 oktober start de crowdfundactie op voordekunst.nl. Hiermee hopen ze binnen een maand hun beoogde doelbedrag binnen te halen. Jij kunt helpen: natuurlijk door te doneren, maar ook door lekker zelf te gaan dansen! De opbrengst van de workshops die Pop-up Dance op 19 oktober zal geven, zal worden gedoneerd aan hun online crowdfundactie.

Bezorg jezelf een leuke middag en steun tegelijkertijd de nieuwe productie van Pop-up Dance!

Kosten

De kosten voor een workshop zijn €10,00. In verband met een beperkt aantal plaatsen, is opgeven verplicht via workshop@pop-updance.nl. Vermeld daarbij je naam en “De Dansacker” en welke workshop(s) je wilt volgen!

Rooster

De workshops zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, dus voor ieder is er wel iets te volgen:

Tijd Workshop Docent
10:30 - 11:45 Repetoire Roodkapje (8-12 jaar)
Leer een stukje uit onze nieuwe voorstelling!
Julia
12:30 - 13:15 Body clapping (13+)
Boddy clapping is muzien en dans in één, ritmes maken op je eigen lichaam!
Youri
13:30 - 15:00 Ballet masterclass (13+)
Masterclass voor de echte balletliefhebber!
Lara

Meer weten over Pop-up Dance? Kijk op www.popup-dance.nl of volg ons op Facebook!

Titel

Wie?

  • Verschillende leeftijdscategorieën

Wat?

  • Verschillende workshops

Waar?

  • De Dansacker

Wanneer?

  • 19 oktober 2020