Boys Only Dansdag

602

Op zondagmiddag 6 november 2022 organiseert De Dansacker in samenwerking met Stichting Vrienden van De Dansacker een BoysOnly dansdag.

Om 13.00u starten we met deze dansdag met alle jongens die zich op hebben gegeven voor deze middag vol dans. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er in twee leeftijdsgroepen een workshop gegeven. Je maakt op deze dag kennis met 6 verschillende dansvormen, waaronder Breakdance, Popping en Urban. Iedere dansvorm bestaat uit een workshop van 30min. Na iedere twee workshops is er een pauze met wat lekkers te eten en te drinken. Je hoeft zelf deze dag dus niets mee te nemen qua eten of drinken. Wij zorgen voor voldoende brandstof om de hele middag lekker te kunnen dansen.

Vaker dansen?

Heb jij na deze middag nóg meer zin om veel vaker te dansen? Schrijf je dan in en kom wekelijks dansen. Op dinsdagmiddag bijvoorbeeld bij de Breakdanceles of op woensdagavond in de BoysOnly Hiphop groep. Beide lessen worden gegeven door professionele dansers! Natuurlijk ben je ook welkom bij een van onze andere danslessen.

Geef je op!

Kom jij naar deze dansmiddag voor álleen jongens? Neem je vriend(en) mee en maak er een gezellige middag van vol beweging en plezier. Geef je je nog wel even op zodat we weten dat je komt!

Opgeven kan via het inschrijfformulier!

Meer informatie

Leeftijd Verschillende leeftijdsgroepen, maar Boys only!
Data Zondag 6 november 2022
Tijd 13:00u
Locatie De Dansacker
Industrieweg 9
2641 RM  Pijnacker
Kosten Gratis! (met dank aan De Vrienden van De Dansacker)
Aanmelden Aanmelden kan via ons inschrijfformulier.

 

Boys Only Dansdag

Wie?

  • Boys only!

Wat?

  • 6 verschillende dansvormen

Waar?

  • De Dansacker

Wanneer?

  • 6 november 2022, 13:00u