Open Podium

Dat wij ‘danstalenten’ hebben bij De Dansacker dat wisten wij natuurlijk al, maar veel van onze leerlingen hebben naast een danstalent ook nog talenten op andere gebieden. Het Open Podium is dé gelegenheid om ook deze talenten met elkaar te delen.

Wat voor talent heb jij?

Speel jij een muziekinstrument, zit je in een band of wil je met je hele dansgroep een dans laten zien? Alles kan tijdens het Open Podium. Zang, dans, muziek, toneel, theater, bedenk het maar! Helemaal alleen, samen of met een groep.

Voor iedereen!

Voor leden en voor niet-leden van De Dansacker staat het Open Podium klaar. Een mooie ervaring om jouw talent te delen én tevens ervaring op te doen met optreden voor publiek.

Gezellig samen zijn, elkaar even spreken, zo vlak voor de kerstvakantie. Een Open Podium in combinatie met een gezellige ‘kerstborrel’ voor ouders, leerlingen en geïnteresseerden van en in De Dansacker. Laat je talent zien!

Aanmelden?

Wil je zelf op het podium je talenten  tonen, meldt je dan even aan via openpodium@dedansacker.nl. Wees er snel bij, want vol=vol!

Wil je komen kijken naar al dat talent? Kom dan op zaterdag 17 december tussen 17:00u en 19:00u naar de Dansacker!

Open Poduim

Wie?

  • Voor iedereen met een talent en iedereen die wil kijken!

Wat?

  • Een open podium bij De Dansacker

Waar?

  • De Dansacker

Wanneer?

  • Zaterdag 17 december 
    17:00u - 19:00u