15-03-2020

Sinds 12 maart zijn wij constant in overleg en met de afweging bezig geweest wat te doen met de danslessen. De lessen voortzetten voor de leerlingen of toch sluiten. Het is een constant wikken en wegen. Ook u als ouder heeft laten weten wat u van onze keuze vond en hierin had iedereen een andere mening. Ook keken en zochten wij naar andere dansscholen en hoe zij de situatie in de aanpakten. We hebben toed de keuze gemaakt, na overleg met onze intensivist en docententeam, het RIVM te volgen. De basisscholen nog open dan wij ook, maar wel met aangepast hygiƫnemaatregelen.

Tijdens de finale van "Wie is de mol" hadden we via WhatsApp nog cntact met onze intensivist en sloeg de wijzer steeds meer richting toch sluiten. Het gevoel was niet goed en daarom hadden wij onze eigen "ontknoping". Ook wij gaan sluiten. Ter bescherming van uw kinderen en hun directie omgeving. Ter bescherming van onze eigen docenten.

Het kabinet heeft zojuist (15 maart) in een persconferentie aangegeven dat alle (basis)scholen tot en met 6 april zullen sluiten. Voor ons is dit de bevestiging dat wij voor onszelf al de juiste beslissing hebben genomen.

Er worden géén danslessen aangeboden tot en met 6 april, in welke vorm of voor welke leeftijd dan ook. Wij zullen u uiteraard op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen met betrekking tot de danslessen.

Wat de consequenties zullen zijn van de maatregel voor de voorstelling "De kleine Zeemeermin" en "Kijk mij..., ik dans" is nu op dit moment nog niet te overzien. Wij zullen u de komende periode benutten om hier concrete antwoorden op te vinden.

Wij willen onze docenten bedanken voor hun inzet tot nu toe. We zijn ongelooflijk trots op ons team. We hopen deze crisis samen goed door te komen, om daarna met elkaar weer door te gaanmet de supergave lessen. Tot die tijd wensen wij u en de kinderen veel sterkte en kracht om goed voor elkaar en de ander te zorgen.

Wij hopen op uw begrip,

Wil & Annouke
De Dansacker