Proeflessen

Voor iedere dansvorm die bij ons te volgen is, met uitzondering van de workshops, is het mogelijk om een vrijblijvende en kosteloze proefles te volgen. Wij werken met proeflessen zodat er een goed beeld gevormd kan worden van de dansvorm die gevolgd gaat worden. Bij de proefles is uiteraard ook één van beide ouders van harte welkom om mee te kijken. Op die manier krijgt de ouder ook een goede indruk van hoe er les gegeven wordt, de sfeer, wat de kinderen leren, de manier van werken en hoe het kind de les ervaart.

Spannend

Een proefles is voor (jonge) kinderen soms erg spannend: een nieuwe ruimte, een vreemde juf, nieuwe kinderen en soms meerdere, kijkende ouders. Het ene kind heeft daar totaal geen last van, een ander kind zal de hele les alleen willen kijken maar danst vervolgens thuis de les nog een keer na.Ook dat is mogelijk tijdens een proefles.

Kleding

Tijdens de proefles wordt er gemakkelijk zittende kleding gedragen. Denk hierbij aan een legging met een shirtje of een korte broek. Liefst zonder knopen of (veel) zakken.

Inschrijving

Het is voor ons prettig om na afloop van een proefles te weten of er een inschrijving komt. Uiteraard kan dat ook later in de week via een e-mail.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een proefles? Dat kan via ons proefles aanvraagformulier.