Boys Only

Leer de geheimen van Hiphop, Popping en Urban tijdens een energieke les, waarbij je verschillende stromingen en technieken ontdekt en je eigen inbreng gewaardeerd wordt.
  • slide
  • slide
  • slide

Ben jij een jonge, energieke jongen die dol is op dansen? Wil jij leren hoe je je moves kunt verbeteren en indruk maken met jouw moves? Dan is Boys Only dé dansvorm voor jou!

Bij Boys Only leer je niet alleen de coolste dansstijlen zoals hiphop, popping en urban, maar word je ook onderdeel van een geweldige danscommunity. Onze professionele docenten zullen je begeleiden en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Dit is meer dan alleen een dansles, het is een plek waar je kunt groeien, jezelf kunt zijn en waar je nieuwe vriendschappen kunt maken met andere jongeren die dezelfde passie delen.

Maar Boys Only is meer dan alleen dansschoenen en coole moves. Het is een plek waar jongens zich kunnen uiten, hun creativiteit kunnen delen en kunnen groeien op zowel persoonlijk als dansgebied. Onze docenten zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en je talenten kunt ontdekken.

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Schrijf je in voor een proefles en ontdek de magie van de Boys Only les en laat je inspireren door de kracht van beweging!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Dyon
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?