Breakdance

Ontdek de energie, de passie en de sensatie van Breakdance! Deze unieke dansstijl is al jaren een wereldwijde sensatie en nu heb jij de kans om het zelf te ervaren.
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Breakdance is meer dan alleen dansen, het is een levensstijl. Het combineert kracht, lenigheid en ritmegevoel op een unieke manier. Verleg je grenzen en ontwikkel je eigen stijl terwijl je jezelf volledig laat gaan op de opzwepende beats. Of je nu een beginnend danser bent of al wat ervaring hebt, onze Breakdance lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Onze ervaren en gepassioneerde docenten begeleiden je stap voor stap, zodat je je techniek kunt verbeteren en je zelfvertrouwen kunt laten groeien.

Naast het aanleren van de basis bewegingen, zullen onze lessen je ook uitdagen om je eigen creativiteit te ontdekken. Leer hoe je je eigen moves kunt creëren en ontwikkel een unieke dansstijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Wacht niet langer en treed binnen in de wereld van Breakdance! Laat je meevoeren door de adembenemende acrobatiek, de krachtige moves en de explosieve energie van deze dynamische dansstijl. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap op weg naar breakdance succes! 

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Schrijf je in voor een proefles en ontdek de kracht van beweging en laat je meeslepen door de magie van Breakdance!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster  
Docenten Diogo
Zeph
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?