Kleuterdans

Ontdek de magie van kleuterdans en geef jouw kind de beste start in het leven! Bij onze kleuterdanslessen draait alles om plezier, creativiteit en ontwikkeling. Het belang van dans voor jonge kinderen kan niet worden overschat.
  • slide
  • slide
  • slide

Kleuterdans is de perfecte manier om de motorische vaardigheden van jouw kind te ontwikkelen. Tijdens de lessen worden kinderen gestimuleerd om te bewegen op verschillende ritmes en melodieën. Dit helpt hen bij het ontwikkelen van balans, coördinatie en hun algehele motorische vaardigheden. Daarnaast is kleuterdans goed voor de creatieve ontwikkeling van jouw kind. Door middel van dans leren kinderen hun emoties te uiten en hun verbeeldingskracht te ontwikkelen. Ze leren zichzelf te uiten op een non-verbale manier en worden gestimuleerd om zelf nieuwe bewegingen te verzinnen. Bovendien draagt kleuterdans bij aan de sociale ontwikkeling van jonge kinderen. In de lessen leren ze samen te werken, naar elkaar te luisteren en respect te hebben voor elkaar. Ze maken vriendjes en krijgen de kans om samen plezier te beleven.

Kortom, kleuterdans is niet alleen leuk, maar ook essentieel voor de algehele ontwikkeling van jouw kind. Geef ze de kans om te stralen en schrijf ze vandaag nog in voor onze kleuterdanslessen!

Ben je klaar om je dansskills naar een hoger niveau te tillen?

Ontdek de betovering van kleuterdans: waar magie tot leven komt!

Praktische info

Lestijden Zie lesrooster
Docenten Jip
Lotte
Suzanne
Wil
Contributie Zie contributie
Kleding Zie kledingvoorschrift

 

Meteen inschrijven?

Echt wat voor jou? Weet je het al zeker en wil je zo snel mogelijk beginnen?