Musical

Wie weet ben jij de nieuwe Ciske de Rat, Simba uit The Lion King, Aladin/Jasmine óf speel je een rol uit Beauty and the Beast!

Groei in je (musical)rol. Leer jezelf presenteren. Verbeter je zang, dans en acteren. Leer andere kinderen kennen. Ervaar hoe gaaf het is om samen met anderen naar een musicalshow voor publiek toe te werken!

Dans, zang en toneel

De vrijdag wordt jouw favoriete dag! In deze les ga je aan de slag met iedere discipline (zang, dans, toneel) en zijn er professionele docenten die jou de technieken van musicalzang, -dans en –toneel leren. De eerste periode staan de lessen in het teken van het leren van een basis voor dans, zang en toneel. Vanaf januari ga je met de groep werken aan een supergave musicalpresentatie. Eind juni vindt de grote musical-presentatie plaats waarin jij zingt, danst en toneel speelt. Hoe gaaf is het om met een groep leeftijdsgenoten naar een supergave eindpresentatie toe te werken!

Eindpresentatie

In het cursusjaar 2022/2023 is het 40-jarig jubileum, waarin de voorstelling voor alle leerlingen van De Dansacker gehouden zal worden in het Theater Zuidplein. Ook de musicalgroep zal hierin een rol krijgen en dit is tevens hun eindpresentatie. 

Voor meer informatie over musical, kunt u contact met ons opnemen of vraag nu een gratis proefles aan.

Musical

Lessen

  • Zangles
  • Dansles
  • Toneelles

Leeftijdsgroep(en)

  • 7 t/m 15 jaar

Kleding